• Výstava výtvarných prác a divadelné predstavenie.

          • Škola Mierová Svit Základná umelecká škola pozýva opäť na ďalšie hodnotné podujatia.

            V pondelok 27. júna 2022 o 16:30 h. v mestskej knižnici vo Svite bude prebiehať slávnostné otvorenie výstavy prác žiakov výtvarného odboru pod názvom "UMENIE NAŠIMI OČAMI" - po otvorení bude výstava sprístupnená v mestskej knižnici od 1.7.2022 do 30.8.2022. Srdečne pozývame !

            V pondelok 27. júna 2022 o 17:30 h. hneď po otvorení výstavy vo veľkej sále Domu kultúry vo Svite literárno-dramatický odbor ZUŠ predstaví tri divadelné predstavenia "NA KOHO TO SLOVO PADNE", "AUDIENCIA", "VERNISÁŽ". Réžia: Erika Džurňak Jašová.

            Srdečne všetkých pozývame na tieto akcie, máte sa skutočne na čo tešiť !

          • Výchovné koncerty.

          • Minulý týždeň sme uskutočnili výchovné koncerty pre žiakov základných a materských škôl v meste Svit a v obci Batizovce. Náš koncert videlo viac ako 500 divákov. Tí, ktorí ste sa nemohli koncertu zúčastniť ponúkame ho takto v online priestore. Budeme radi, keď si koncert pozriete a veríme, že budete mať taký krásny zážitok ako my. Za rýchle spracovanie videa ďakujeme p. uč. Jozefovi Čubanovi, taktiež ďakujeme všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k príprave a realizácii.

             

            https://www.youtube.com/watch?v=TLpFo3Oiyno

          • Absolventský koncert

          • ZUŠ Spojená škola Mierová pokračuje v maratóne koncertov v škole a pre verejnosť. Už v pondelok 20.6.2022 o 17:00 h. vás pozývame na ďalší, tentokrát absolventský koncert žiakov školy. Pod vedením svojich triednych učiteľov si pripravili krásny a hodnotný program. Máte sa na čo tešiť, príďte nás podporiť svojou prítomnosťou a potleskom. Ďakujeme.

          • Výchovné koncerty

          • Pozývame na výchovné koncerty pre žiakov materských, základných škôl vo Svite, ako aj pre širokú verejnosť. Žiaci ZUŠ Mierová si pre vás pripravili hudobnú, tanečnú a literárno-dramatickú rozprávku pod názvom "Mokrovlas".

            Koncerty sa uskutočnia:

            16.6.2022 o 8:30 h., 10:30 h. pre základné a materské školy vo veľkej sále Domu kultúry vo Svite

            16.6.2022 o 17:00 h. pre verejnosť vo veľkej sále Domu kultúry vo Svite

            17.6.2022 o 10:00 h. pre žiakov základnej školy v Batizovciach v Dome kultúry v Batizovciach.

            Všetkých srdečne pozývame a tešíme sa na stretnutie s vami.

          • Objav čarovný svet umenia!

          • Pozývame všetky deti, mládež a dospelých k nám do Základnej umeleckej školy Mierová vo Svite, aby spolu so skúsenými pedagógmi mohli spoločne objavovať čarovný svet umenia v hudobnom, výtvarnom, tanečnom a literárno-dramatickom odbore.

            Talentové skúšky na nový školský rok sa uskutočnia od 13.6.-30.6.2022 od 14:00 - 17:00 h. v škole. Všetci ste srdečne vítaní a pozvaní ! Tešíme sa na vás !

          • Klavírna súťaž Pianoforte.

          • ZUŠ Jána Melkoviča v Starej Ľubovni organizovala 1. ročník celoslovenskej klavírnej súťaže "Pianoforte". Žiačky ZUŠ Škola Mierová Svit svojou húževnatou prácou vybojovali pekné umiestnenia: Elenka Lučivjanská získala v II. kategórii bronzové pásmo z triedy p. uč. L. Husárovej, Daniela Nečesaná získala v IV. kategórii bronzové pásmo a Mária Galková diplom za účasť z triedy p. uč. E. Rydlovej. Súťažiacim a ich pani učiteľkám srdečne blahoželáme.

          • Divadelný jún.

          • Divadelný jún v našej škole. Divadelnú hru a bábkové divadlo si pre žiakov našej školy pripravili mladí herci pod vedením p. učiteľky Eriky Džurňak Jašovej. Tešíme sa na krásne vystúpenia.