• Úspech klaviristu Sebastiána Bucha.

          • XVIII. ročník medzinárodnej interpretačnej súťaže v hre na klavíri v rámci multižánrového festivalu UNIUM 2022 a medzinárodnej súťaže "Študentská umelecká činnosť 2022" pod záštitou katedry hudby Pedagogickej fakulty Katolíckej univerzity v Ružomberku bol pre študenta ZUŠ Spojená škola Sebastiána Bucha z triedy Petra Čapó mimoriadne úspešný. Odnášame si skvelý úspech a to prvé miesto v III. kategórii.

            Ďakujeme za skvelé reprezentovanie školy a mesta Svit na akademickej pôde. Blahoželáme Sebastiánovi a pánovi učiteľovi za úspech.

          • Rozdávame lásku umením

          • Dovoľujeme si pozvať širokú verejnosť na verejný koncert žiakov a pedagógov školy pod názvom "Rozdávame lásku umením", ktorý sa uskutoční v stredu 27. apríla 2022 o 17:00 h. vo veľkej sále Domu kultúry vo Svite. 

            Po úspešnom koncerte v obradnej sieni opäť zasa koncertujeme. Tentokrát vo veľkej sále Domu kultúry. Môžete sa tešiť na skvelé výkony žiakov školy a to zo všetkých odborov - výtvarného, hudobného, tanečného a literárno-dramatického. Pripravili sme si pre vás bohatý umelecký program a budeme sa tešiť na vašu prítomnosť. Srdečne všetkých pozývame a prosíme o podporu. Ďakujeme.