• Organové koncerty

          • Žiaci a študenti organovej triedy Petra Čapó vás srdečne pozývajú na dva skvelé organové koncerty, ktoré si pre vás s láskou a usilovnosťou pripravili:

            1. Organový koncert v konkatedrále Sedembolestnej Panny Márie v Poprade v piatok 9. februára v piatok po sv. omši o 18:45 h.

            2. Organový koncert v kostole sv. Jozefa robotníka vo Svite v nedeľu 11. februára 2024 o 14:30 h.

            Pripravili sme si pre našich poslucháčov bohatú, pestrú paletu organovej hudby skladateľov rôznych historických a štýlových období.

            Srdečne pozývame, prajeme príjemný umelecký zážitok.

            Veľmi sa tešíme na vašu účasť a podporu ! 

          • Úspešný novoročný koncert.

          • Novoročný koncert žiakov umeleckej školy Škola Mierová Svit vo veľkej sále v Dome kultúry vo Svite.

            Prvý koncert v roku 2024 sa skutočne vydaril. Na novoročnom koncerte sa predstavili žiaci pod vedením svojich učiteľov v hudobnom, výtvarnom, tanečnom a literárno-dramatickom odbore školy. Zhliadli sme nádherné výtvarné práce, vypočuli sme si hodnotné hudobné diela, hudobné nástroje ožili v rukách našich šikovných mladých umelcov, potešili sme sa z vystúpenia obratných tanečníkov a skvelých hercov. Predstavili sa nám taktiež naše komorné súbory a telesá.

            Ďakujeme všetkým, ktorí novoročný koncert pripravili - našim mladých žiakom, umelcom, ich pedagógom, vedeniu školy a všetkým vám, ktorí nás podporujete a prišli ste nás povzbudiť. Ďakujeme taktiež skvelému tímu zvukárov a osvetľovačov.

            Tešíme sa na ďalšie skvelé vystúpenia škola Škola Mierová Svit

          • Novoročný koncert

          • Srdečne pozývame na novoročný koncert žiakov Škola Mierová Svit Základnej umeleckej školy, ktorý sa uskutoční v utorok 23. januára 2024 o 18.00 h. vo veľkej sále Domu kultúry vo Svite.

            Tešíme sa na vašu účasť a prajeme príjemný umelecký zážitok.