• Valentínsky koncert v plnej nádhere.

          • Valentínsky koncert najmenších.

            Tak sme nazvali verejný koncert našich najmenších žiakov, ktorí prezentovali svoje umenie v plnej nádhere a paráde. Potešilo nás, že aj naši najmladší žiaci prezentovali pod vedením svojich pedagógov krásne umenie v rôznych podobách. Predstavili sa žiaci hudobného, literárno-dramatického a výtvarného odboru. Vypočuli sme si hudobné diela a dielka, precítený prednes, umelecké slovo a zhliadli nádherné výtvarné práce. Všetci tí, ktorí koncert pripravili a uskutočnili urobili ho s láskou, aby lásku, pokoj a porozumenie odovzdali všetkým.

            Ďakujeme tým, ktorí prispeli k tomuto nádhernému podujatiu Spojenej školy Mierová vo Svite, nášmu skvelému publiku, rodičom, starým rodičom, poslucháčom, našim výborným pedagógom, ale hlavne našim účinkujúcim žiakom.

            Prajeme do ďalšej pedagogickej, umeleckej a koncertnej práce hodne úspechov, vytrvalosti, húževnatosti a radosti.

          • Valentínsky koncert najmenších

          • Srdečne pozývame našich poslucháčov na Valentínsky koncert najmenších, ktorý sa uskutoční v obradnej sieni Domu kultúry vo Svite v stredu 21. februára 2024 o 17:30 h.

            V programe sa predstavia tí naši najmenší žiaci. Pripravili ho pod vedením svojich učiteľov s láskou a túto lásku vám chcú prostredníctvom umenia aj odovzdať. Veríme, že zažijete opäť krásny umelecký zážitok.

            Tešíme sa na stretnutie s vami pri koncerte a prajeme len ten najkrajší umelecký zážitok !

          • Organové koncerty na skvelej úrovni.

          • Organové koncerty na skvelej úrovni.

            Žiaci a študenti ZUŠ Škola Mierová Svit a ZUŠ, Štefánikova v Poprade pod vedením svojho pána učiteľa Petra Čapó pripravili, zorganizovali a zrealizovali organové koncerty v konkatedrále Sedembolestnej Panny Márie v Poprade a v kostole sv. Jozefa vo Svite. Bohatá účasť publika a skvelé výkony organistov, ktorí hrali aj organovú literatúru patriacu na profesionálne pódiá si vyslúžili standing ovation.

            Blahoželáme všetkým, ktorí tieto nádherné koncerty pripravili a obohatili tým všetkých poslucháčov.